I cant see anything! - Honda Crosstour Forums
     Honda Crosstour Forums
Auto Insurance

Go Back   Honda Crosstour Forums > Site Feedback, Suggestions and Help > Crosstourownersclub.com - Suggestions and Help

CrossTourOwnersClub.com is the premier Honda Crosstour Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
Old 05-31-2012, 04:58 PM   #1
jpappilli
Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 30
Default I cant see anything!

Hello all, I am new to the forum. I see on all of the forums and sub forums that there is a count for topics and threads, but every single forum and sub forum says "There are no post in this forum" there all empty! anyone have any idea why?
jpappilli is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-31-2012, 09:25 PM   #2
Xaque
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Western MA
Posts: 621
Default

Apparently there was some sort of server problem... one of our members (RyanQuick?) is looking into it now.

And welcome to the forums! Please excuse our appearance as we renovate.

Xaque is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 03:41 PM   #3
Griff
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sacramento, CA
Posts: 7
Default

This is most unfortunate. I just registered too... and now all the stuff I wanted to read is 'gone'
Griff is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 07:40 PM   #4
Administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 77
Default

Hi there,

Can you guys please provide a screenshot of what you're seeing in the main forums? I had a look and I see all the topics and threads.
Administrator is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2012, 07:58 PM   #5
Griff
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sacramento, CA
Posts: 7
Thumbs up

Basically, all the older posts are not viewable in pretty much all the forums, the only one I can see everything in is General Discussion.

Perhaps a permissions issue?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	forum1.jpg
Views:	90
Size:	50.9 KB
ID:	777  
Griff is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2012, 11:00 AM   #6
blackvl
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 52
Default

And here's another screen capture from the Cross Tour How-to section and currently only showing one entry. There used to be many discussions in this folder. This same problem persists in the other main sections of this forum.

Vince.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen capture.jpg
Views:	88
Size:	77.8 KB
ID:	778  
blackvl is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2012, 03:30 PM   #7
Tucker
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Default

They are still referenced in the archive;

for example:
with google, enter:

magnetic drain plug site:crosstourownersclub.com

the first link references this write up in General Discussion but it is sitting in the archive.

if you select the last google entry (first page, Crosstour How-to-Honda forums) it references Crashmaster's write up but selecting it takes you straight to this (empty) page.

My rear spoiler install write up looks like it is now residing on the general forum somewhere and I am pretty sure I loaded it on appearance/body mods page
Tucker is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2012, 05:32 PM   #8
Xaque
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Western MA
Posts: 621
Default

Quote:
Originally Posted by Tucker View Post
My rear spoiler install write up looks like it is now residing on the general forum somewhere and I am pretty sure I loaded it on appearance/body mods page
Hrmmm... Perhaps everything just got dumped into the general forum?

A search here within the forum reveals the magnetic drain plug thread but in the aforementioned forum.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-06-06 at 17.31.28 .jpg
Views:	87
Size:	19.4 KB
ID:	780  
Xaque is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2012, 05:41 PM   #9
Tucker
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Default

That is what I am thinking but I can't trace much becuase the network I am on is toast today
Tucker is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2012, 10:16 AM   #10
Administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 77
Default

I'm still investigating with our tech team.. Thanks for your patience.
Administrator is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2012, 03:08 PM   #11
1_Hot_Crosstour
Junior Member
 
1_Hot_Crosstour's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Williamstown, NJ
Posts: 14
Default

I just noticed that I am also having the same problem.
__________________
2011 *Tori* the Crosstour EX-L w/Nav
1_Hot_Crosstour is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2012, 03:39 PM   #12
Griff
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sacramento, CA
Posts: 7
Unhappy

Doh... I guess the forum is really quite hosed up!
Griff is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 06:07 AM   #13
RyansQuick6
Super Moderator
 
RyansQuick6's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Baton Rouge, LA
Posts: 534
Default

Alright, we're trying to get this ironed out before the end of the week. Sorry for the delay, but issues like this take a little time, and none of us do this fulltime, so it has to fall in around our regular jobs, family, etc.
__________________
EX-L w/navigation, Polished Metal Metallic w/Ivory interior
RyansQuick6 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 04:43 PM   #14
Griff
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sacramento, CA
Posts: 7
Default

No worries! I was just browsing through all the forums to see what was/not working, I was a bit surprised to the the 'issue' in nearly all of them. Really weird...
Griff is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 03:03 PM   #15
Griff
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Sacramento, CA
Posts: 7
Question

Hey guys, just wondering if ya had any luck fixing the missing posts?
Griff is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 02:30 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.